ASOCIATIA SU-JOK ROMANIA
FONDATOR IN ROMANIA
DR. IULIA POSTOLACHI
Copyright © 2023
Gimnastica Taiji Twist dupa modelul Triplei Origini
Arta Taiji, traditionala Orientului, castiga din ce in ce mai multi practicanti in intreaga lume. Practicarea miscarilor Twist spirale ale bratelor, gatului si trunchiului in concordanta cu miscarile picioarelor urmeaza modelul Triplei Origini si secventa Triplei Origini - principiile fundamentale ale existentei.
Taiji al Triplei Origini este frumusete si gratie, ordine si armonie care ghideaza in mod natural mintea si corpul pe calea dezvoltarii mutuale catre obtinerea starii de perfectiune.
Cum va puteti face exercitiile de dimineata mai eficiente, fara sa va ia mai mult de trei minute? Cum puteti alege un complex al celor mai importante miscari pentru tratarea si prevenirea bolilor? Care este calea de urmat pentru a uita de stress si extenuare o data pentru totdeauna? Raspunsul la aceste intrebari este Gimnastica Twist.
Gimnastica spirala (Twist) este un sistem de miscari ordonate si ritmice practicate cu intreg corpul, incluzand organele interne. Gimnastica Twist este creata pentru ca omul care o practica sa atinga starea de armonie, perfectiune a corpului si mintii datorata activarii retelei energetice spirale Neutra.