Asociația Su Jok România

Smile Therapy – Meditația Zâmbetului

Bazată pe teoria fundamentală a Triplei Origini, meditația zâmbetului este un sistem revoluționar ce poate face o persoană mai eficientă, mai împăcată, mai rezistentă la stres și la situațiile nearmonioase din viață, mai conștientă de sine și mult, mult mai fericită.

Meditația zâmbetului în Triplă Origine este un concept nou dezvoltat Prof. Park Jae Woo fundamentat pe principiile universale și omniprezente care influențează această lume. Este ușor de înțeles și de acceptat de mintea omului modern datorită faptului că totul este logic, și permite realizarea cu ușurință a oricărui lucru. În afară de stabilirea sănătății organismului, acest complex de tehnici accelerează creșterea mentală, emoțională și spirituală și poate schimba în mod practic și pozitiv întreaga viață a celui care îl aplică, în mod uimitor.

Este logic, ușor, simplu și accesibil oricui în aplicarea sa practică – spune Prof. Park. Această meditație va:

Twist Therapy

Twist therapy este o metodă în care se folosesc mișcări ale corpului, posturi sigure și ușoare ce sunt eficiente în tratarea bolilor și în menținerea sănătății. Efectul puternic armonizant al mișcărilor de torsiune sau posturilor este obținut prin mecanismul activării meridianelor energetice ale rețelei energetice spirale a omului pe care le aduce la Starea de Neutră (echilibru).

O mișcare simplă a gâtului poate opri o durere de cap. Torsiunea trunchiului și a gâtului permite tratarea hipertensiunii. După efectuarea unei singure mișcări spirale a pieptului dispare "durerea de inimă". Pot fi tratate prin mișcări Twist chiar și dezechilibrele emoționale, anxietatea, tristețea și celelalte stări stresante. Bazată pe ordinea fundamentală a modelului Triplei Origini, această terapie permite folosirea mișcărilor Twist relevante pentru fiecare caz particular. Este o metodă ușor de învățat și ușor de folosit pentru redobândirea sănătății și pentru a rezista în fața bolilor cât și în cazuri de urgență. În Twist Therapy nu este nevoie de nici un echipament special ori de vreun instrument înafară de bunăvoința fiecăruia și intenția de a fi sănătos și fericit pe tot parcursul vieții.

Twist

Gimnastica Taiji Twist după modelul Triplei Origini

Arta Taiji, tradițională Orientului, câștigă din ce în ce mai mulți practicanți în întreaga lume. Practicarea mișcărilor Twist spirale ale brațelor, gâtului și trunchiului în concordanță cu mișcările picioarelor urmează modelul Triplei Origini și secvența Triplei Origini – principiile fundamentale ale existenței. Taiji al Triplei Origini este frumusețe și grație, ordine și armonie care ghidează în mod natural mintea și corpul pe calea dezvoltării mutuale către obținerea stării de perfecțiune.

Cum vă puteți face exercițiile de dimineață mai eficiente, fără să vă ia mai mult de trei minute? Cum puteți alege un complex al celor mai importante mișcări pentru tratarea și prevenirea bolilor? Care este calea de urmat pentru a uita de stress și extenuare odată pentru totdeauna? Răspunsul la aceste întrebări este Gimnastica Twist.

Gimnastica spirală (Twist) este un sistem de mișcări ordonate și ritmice practicate cu întreg corpul, incluzând organele interne. Gimnastica Twist este creată pentru ca omul care o practică să atingă starea de armonie, perfecțiune a corpului și minții datorată activării rețelei energetice spirale Neutră.

Taiji